Tarieven Social Paint

Social Paint werkt met een vast uurtarief maar nog liever met een vaste, tevoren afgesproken prijs. Het uurtarief dat wij hanteren is € 50. Dit is hetzelfde tarief als voor bijvoorbeeld calculeren. Voor het adviseren en onderhouden van social media is het een zeer concurrend tarief.

Waarom dit tarief?

Wij kennen de schilder en het schildersvak en begrijpen de geldende tarieven. Dat betekent dat Social Paint niet het gangbare tarief tussen 75 en 145 euro per uur hanteert. Hoe dit kan? Wij hebben geen duur kantoor of grote lease-auto, maar werken vanuit huis en werken zo veel mogelijk afspraken telefonisch of via de webcam af.
Daardoor kunnen wij een uurprijs hanteren die voor Social Paint, maar vooral voor u zeer acceptabel is. Liever maken wij echter een vaste prijs voor de dienstverlening. Ook dit is overgenomen uit het schildersvak.

Factuur

Uiteraard gaat dienstverlening per factuur. Social Paint is ingeschreven in de Kamer van Koophandel en al onze bedrijfsgegevens kunt u aanvragen via onderstaand contactformulier. In verband met de aard van onze dienstverlening vragen wij altijd een deelbetaling vooraf.

social paint gratis dienstverlening
Voor niets gaat de zon op. Maar Social Paint zorgt wel dat u vaker naar de zon kunt!

Gratis voor schilders

Is er dan niets meer gratis in deze wereld? Jawel, wij bieden u de volgende dienstverlening gratis en voor niets aan:

Gratis dienstverlening

Pakketten voor Schilders

Daarnaast bieden wij speciale pakketten aan voor schilders.

Alles kaal

zelf hebt u nog niets of iets waar al jaren niets aan gedaan is. Social Paint neemt het hele traject uit handen, van opzetten en logo’s aanpassen tot teksten bedenken, kalender vullen enzovoorts. Kosten: 450 euro voor het eerst social media kanaal, 350 per volgend kanaal. Dat is dus 100 euro korting per volgend kanaal, toch al gauw zo’n 22% korting!

Bijwerkbeurt

u hebt zelf al een goed lopend social medium, bijvoorbeeld Facebook. Maar u wilt actiever worden op een ander medium. Wij nemen u alles uit handen. Wij zetten het account op, zetten alles door, aangepast en wel zodat het ook daar er mooi en aantrekkelijk uitziet. En dat doen we een jaar lang! Kosten: 1 uur per maand dus 12 x 45 = 540 per jaar. Kiest u voor facturering in 1 keer, bieden wij het aan voor 450 euro. U ontvangt dan dus 2 maanden gratis, oftewel een korting van meer dan 15%!

Grote beurt

Alles is een beetje achter gaan lopen: de website moet weer eens tegen het licht gehouden worden, de advertenties ook, de zoekwoorden, de verschillende social media ook. Kortom, eigenlijk bent u toe aan een grote beurt! De kosten hiervan zijn het moeilijkst in te schatten, maar variëren tussen de 150 en 350 euro. Deze beurt begroten we pas definitief na een uitvoerig gesprek met u.

Daarnaast ontvangt u bij alle bovenstaande pakketten exclusief toegang tot de social paint hotline. U ontvangt regelmatig een update met de nieuwste ontwikkelingen en de garantie dat social paint binnen een uur reageert op u als er iets is.

Delen? Graag!