Google Analytics: Meten is weten

U bent schilder en u hebt een mooie website laten bouwen. Bij het opleveren van de website kreeg u een code van de bouwer met de dreigende woorden: “dit is de Google Analytics code. Hiermee kun je zien wie er op je website komen.” Hierna heeft u er misschien nog wel eens naar gekeken. Wellicht is u opgevallen dat het bezoek real-life gevolgd kan worden. Leuk, maar wat zijn nu de mogelijkheden die Google Analytics biedt?

Social Paint helpt!
Meten met Google Analytics

Google Analytics: Meten is weten.

Google Analytics biedt een uitgelezen mogelijkheid om eenieder die de website bezoekt te volgen. Hoe komt de bezoeker op de website, wat doet hij op de website en waar verlaat hij weer de website. Informatie die van belang is om de website om te toveren in een klantenwin-machine. Ook levert Analytics een goed beeld op of alle inspanningen op social media effect hebben. Daarom wil ik bij mijn klanten ook toegang tot de Google Analytics data. Dan kunnen we samen kijken of de online inspanningen ook effect hebben. We kunnen bijhouden of een campagne voor winterwerk ook echt werk binnenhaalt. En nog veel meer.

Het bos en de bomen.

De mogelijkheden zijn indrukwekkend. Imponerend misschien wel. Zeker als je niet dagelijks met je website en andere online activiteiten bezig bent. Ziet u door de bomen het bos niet? Of kan u ook gewoon geen boom vinden.

Social Paint helpt. Ook met Google Analytics.

Ja, dat doen wij dus ook. Helpen met Google Analytics. Hoe? Neem contact op. Ik stuur u in ieder geval mijn gratis handleiding voor Google Analytics.

 

 

Delen? Graag!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.