Social paint

LogoV1.3
Social Paint, uit liefde voor social media en het schildersvak

Social Paint

Met social paint wordt de link gelegd tussen social media en het schildersbedrijf. Door uitgebreide ervaring op beide gebieden kan Alger van Maaren, werkzaam als social paint, u het beste bieden voor uw branche, het schildersvak!

Juist het schildersvak leent zich bij uitstek voor het gebruik van social media: als communicatiemiddel, om mooie foto’s of filmpjes te plaatsen en om de liefde en het enthousiasme voor het prachtige beroep schilder uit te dragen. Om te laten zien dat schilderen ook een kwestie is van goed plannen, van vooruitzien, van feedback en oplossen. Om te laten zien hoe een paar uurtjes werk van een vakman een enorm verschil kan maken. Om te laten zien hoe een professionele vastgoedonderhoudspartner zijn zaakjes voor elkaar heeft. Om interactie tussen medewerkers makkelijk te maken. Om… Tsja, om in 2016 te doen, die we vorig jaar nog niet hadden voorzien.

Getallen

Social Media in getallen geeft een beeld hoe groot het is (gebaseerd op onderzoek van Newcom)

 1. WhatsApp: 9,8 miljoen gebruikers
 2. Facebook: 9,6 miljoen gebruikers
 3. YouTube: 7,2 miljoen gebruikers
 4. LinkedIn: 4,2 miljoen gebruikers
 5. Google+: 3,6 miljoen gebruikers
 6. Twitter: 2,6 miljoen gebruikers.

Moet je dus mee? Nee, uiteraard hoeft dat niet. Maar alleen als dat een bewuste keuze is. Als je erover nagedacht hebt, standpunten gewogen en de mooie kanten ziet, begin dan vooral!

Aanpak

Een plan van aanpak is de volgende stap bij het gebruik maken van social media. Welke media zijn geschikt voor mij en mijn bedrijf? Welke doelgroep wil ik bedienen? Of wil ik wellicht gewoon freewheelen en kijken waar we uit komen? Geen aanpak is goed of fout, maar torenhoge ambities leiden vaak tot frustratie. Begin klein, kijk hoe het bevalt en breid het dan uit.

Belangrijk

Er zijn drie dingen belangrijk bij het gebruik van social media: enthousiasme, enthousiasme en enthousiasme! En 1 ding weet ik zeker: als u een beetje enthousiast bent, bent u het na een afspraak met social paint nog veel meer!

Contact

Neem voor een gesprek contact met ons op. Dat kan via onderstaand formulier:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Delen? Graag!

  Geef een antwoord

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.